De leukste groepsactiviteit van Parkstad!

Ga jij de uitdaging aan?

The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega’s. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn… Of kom je gewoon simpelweg de high-score verbeteren?!

Leuk voor vrienden, collega’s en families!

The Temple Challenge is dé uitdaging voor een groep vrienden, collega’s, verenigingen, familie of wat voor groep dan ook! Wij zijn er voor de kleine, maar zeker ook voor de grote groepen. Dus of je nu met vier personen komt of met honderd. En of je nu 9 of 90 jaar bent, een uitdagende en gezellige middag is gegarandeerd!

Deelname bedraagt slechts € 20,- per persoon (minumum groepsgrootte 4 personen). We hebben ook hele leuke arrangementen met bijvoorbeeld een hapje en drankje, een compleet verzorgd diner of barbecue, of in combinatie met een andere activiteit.

Groepen van 15+ personen.

Ben je geinteresseerd om met een groep van meer dan 15 personen bij ons langs te komen? Dan hanteren wij voor jullie andere openingstijden!

Voor groepen vanaf 15 personen zijn wij op afspraak iedere dag van de week geopend! Gebruik het reserveringsformulier in en geef aan in welk arrangement je geinteresseerd bent! 

Goed om te weten

The Temple Challenge is ook erg leuk voor het vieren van een kinderfeestje! Leuk voor kinderen van 10 tot 16 jaar. We hebben verschillende ‘kids party’ arrangementen! Alles voor een geslaagd kinderfeestje!!

Hoe lang duur de Challenge?

Elke team (van 2 tot 4 personen) speelt de volledige spelduur van 66 minuten. Hierbij starten we om de 6 minuten een nieuw team. Houd er dus rekening mee dat we voor een groep van ongeveer 20 personen ruim 1,5 uur nodig hebben. Voor een groep van 40 personen is dit ruim 2 uur.

Spelers die nog niet aan de beurt zijn, of al klaar zijn, blijven gezellig borrelen in onze cafés of op het terras.

Gaan jullie de uitdaging aan?

Met Collega’s

Maak indruk op je collega’s

Met Vrienden

Daag je vrienden uit!

Met Famillie

Plezier voor alle leeftijden

Google Reviews

Fin de Engel

Geweldige ervaring, service is uitstekend, er is speciaal voor ons een ijskoffie gemaakt die niet eens op het menu stond. Personeel is super vriendelijk en gastvrij. De temple challenge is erg uitdagend en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Kaj Fisher

Super leuke plek. Erg lieve mensen in de bediening en lekker eten. We hebben ook de escape room gedaan en dat was super tof. Leuke spelletjes, waarbij samenwerking DE manier was. Zeker een aanrader

Tom Moons

Top teamuitje! Alle kamers zijn meer dan uitdagend genoeg om het interessant te maken voor een hele groep!

Julian Bird

Wat een superleuk plekje is dit 🙂 Erg lieve staff, de escape room was ook heel leuk, we hebben nog lang op het terrasje nagenoten en komen zeker nog eens terug.