FAQ – Temple Challenge Heerlen

Veelgestelde vragen

The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega’s. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn… Of kom je gewoon simpelweg de high-score verbeteren?!

Hoe oud moet of mag je zijn om deel te nemen?

The Temple Challenge is geschikt voor personen van 9 tot 90 jaar. Jongere kinderen kunnen eventueel mee met een team volwassenen. Daarnaast moeten we bekennen dat we onlangs een deelnemer hebben gehad van 93 jaar. Dus…

Hoe lang duurt de challenge?

Elke team (van 2 tot 4 personen) speelt de volledige spelduur van 66 minuten. Hierbij starten we om de 6 minuten een nieuw team. Houd er dus rekening mee dat we voor een groep van ongeveer 20 personen ruim 1,5 uur nodig hebben. Voor een groep van 40 personen is dit ruim 2 uur.

Spelers die nog niet aan de beurt zijn, of al klaar zijn, blijven gezellig borrelen in onze cafés of op het terras.

Is het eng?

The Temple Challenge is niet eng. Hoewel het soms een beetje donker kan lijken gaat het vooral om je slimheid, behendigheden en samenwerkend oplossend vermogen. En….je zult zien dat er zeker ook gelachen kan worden.

Is het lichamelijk zwaar?

Je hoeft geen topconditie te hebben om deel te nemen aan The Temple Challenge. Weliswaar zijn er af en toe wat doorgangen en een trap waardoor deelname in een rolstoel niet mogelijk is. Tja, en als je hoogzwanger bent, kun je misschien beter niet deelnemen.

Hoe is het gesteld met veiligheid bij calamiteiten?

The Temple Challenge beschikt over voldoende vluchtdeuren die duidelijk zijn aangegeven. In geval van een calamiteit zullen alle deuren automatisch open gaan.

Is er gratis parkeren?

Ja, rondom Temple Challenge Heerlen is ruime gratis parkeergelengeheid.

Is je vraag niet beantwoord? Bel of mail ons, wij helpen je graag!

Gaan jullie de uitdaging aan?

Met Collega’s

Maak indruk op je collega’s

Met Vrienden

Daag je vrienden uit!

Met Famillie

Plezier voor alle leeftijden

Google Reviews

Fin de Engel

Geweldige ervaring, service is uitstekend, er is speciaal voor ons een ijskoffie gemaakt die niet eens op het menu stond. Personeel is super vriendelijk en gastvrij. De temple challenge is erg uitdagend en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Kaj Fisher

Super leuke plek. Erg lieve mensen in de bediening en lekker eten. We hebben ook de escape room gedaan en dat was super tof. Leuke spelletjes, waarbij samenwerking DE manier was. Zeker een aanrader

Tom Moons

Top teamuitje! Alle kamers zijn meer dan uitdagend genoeg om het interessant te maken voor een hele groep!

Julian Bird

Wat een superleuk plekje is dit 🙂 Erg lieve staff, de escape room was ook heel leuk, we hebben nog lang op het terrasje nagenoten en komen zeker nog eens terug.