Eten & drinken

Heerlijk genieten van een hapje en drankje

Bij Temple Challenge Heerlen kan je heerlijk genieten van een een hapje en drankje voor of na je ‘Challenge’.
Ons Boscafé direct gelegen aan de ingang van de Temple Challenge bied genoeg ruimte en aanbod voor een heerlijk drankje en hapje! Daarnaast beschikken wij ook nog over Restaurant de Admiraal, gelegen op 5 minuten rijden van The Temple Challenge Heerlen. Neem contact met ons op om uw dag onvergetelijk af te sluiten!

Boscafé Admiraal

Bij Boscafé Admiraal word een plek gecreëerd waar mensen gezellig samenkomen, lachen en onvergetelijke herinneringen kunnen maken.

De Admiraal 

Hét restaurant in Heerlen waar iedereen zich thuis voelt! In ons gezellige urban restaurant serveren wij heerlijke gerechten, met zo veel mogelijk verse lokale ingrediënten.

Google Reviews

Fin de Engel

Geweldige ervaring, service is uitstekend, er is speciaal voor ons een ijskoffie gemaakt die niet eens op het menu stond. Personeel is super vriendelijk en gastvrij. De temple challenge is erg uitdagend en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Kaj Fisher

Super leuke plek. Erg lieve mensen in de bediening en lekker eten. We hebben ook de escape room gedaan en dat was super tof. Leuke spelletjes, waarbij samenwerking DE manier was. Zeker een aanrader

Tom Moons

Top teamuitje! Alle kamers zijn meer dan uitdagend genoeg om het interessant te maken voor een hele groep!

Julian Bird

Wat een superleuk plekje is dit 🙂 Erg lieve staff, de escape room was ook heel leuk, we hebben nog lang op het terrasje nagenoten en komen zeker nog eens terug.