ARRANGEMENT

Winners Arrangement

€ 26,- p.p.

The Temple Challenge – Inclusief 2 consumpties – Rondje Bitterballen

Te boeken vanaf 6 personen.

Gegarandeerd Gezellig!

Ga jij de uitdaging aan? The Temple Challenge is een leuk en actief uitje, perfect voor groepen vrienden, familie of collega’s. Vorm groepjes en ga de strijd tegen elkaar aan. In een reeks van diverse interactieve speelkamers probeer je met jouw team een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Gegarandeerd dat er veel gelachen wordt!

De in -en uitgang van The temple liggen in het gezellige Winners café. Hier kunnen jullie na de Temple ervaring gezellig zitten om te borrelen en dat komt goed uit, want:

Het winners arrangement is inclusief 2 drankjes en een rondje snackhapjes!

Reservering aanvragen

Gaan jullie de uitdaging aan?

Met Collega’s

Maak indruk op je collega’s

Met Vrienden

Daag je vrienden uit!

Met Famillie

Plezier voor alle leeftijden

Google Reviews

Fin de Engel

Geweldige ervaring, service is uitstekend, er is speciaal voor ons een ijskoffie gemaakt die niet eens op het menu stond. Personeel is super vriendelijk en gastvrij. De temple challenge is erg uitdagend en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Kaj Fisher

Super leuke plek. Erg lieve mensen in de bediening en lekker eten. We hebben ook de escape room gedaan en dat was super tof. Leuke spelletjes, waarbij samenwerking DE manier was. Zeker een aanrader

Tom Moons

Top teamuitje! Alle kamers zijn meer dan uitdagend genoeg om het interessant te maken voor een hele groep!

Julian Bird

Wat een superleuk plekje is dit 🙂 Erg lieve staff, de escape room was ook heel leuk, we hebben nog lang op het terrasje nagenoten en komen zeker nog eens terug.