ARRANGEMENT

Kegel Arrangement

€ 30,- p.p.

The Temple Challenge – 1 uur Kegelen – 2 consumpties – Borrelhap

Te boeken vanaf 6 personen.

Breid je middag of avond uit met een uurtje kegelen bij De Admiraal.

Dit arrangement is in combinatie met The Temple Challenge en een uur kegelen. Een actieve middag of avond dus, waarbij plezier maken voorop staat! Je start bij The Temple Challenge. Elke kamer heeft een eigen opdracht en als team probeer je deze zo goed mogelijk te volbrengen en een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Daarbij is creativiteit, samenwerking en inzicht van belang! Dus werk goed samen en wie weet zet jij met jouw team wel een nieuwe high-score neer! Na de tempel doen we nog een drankje voordat jullie naar De Admiraal vertrekken voor het tweede deel van de middag/avond.

Even lekker die stress er uit gooien en genieten van een momentje samen. Daar doen we ook nog een tweede consumptie en een smakelijke borrelhap bij.

Te boeken vanaf 6 personen.

Reservering aanvragen

Gaan jullie de uitdaging aan?

Met Collega’s

Maak indruk op je collega’s

Met Vrienden

Daag je vrienden uit!

Met Famillie

Plezier voor alle leeftijden

Google Reviews

Fin de Engel

Geweldige ervaring, service is uitstekend, er is speciaal voor ons een ijskoffie gemaakt die niet eens op het menu stond. Personeel is super vriendelijk en gastvrij. De temple challenge is erg uitdagend en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Kaj Fisher

Super leuke plek. Erg lieve mensen in de bediening en lekker eten. We hebben ook de escape room gedaan en dat was super tof. Leuke spelletjes, waarbij samenwerking DE manier was. Zeker een aanrader

Tom Moons

Top teamuitje! Alle kamers zijn meer dan uitdagend genoeg om het interessant te maken voor een hele groep!

Julian Bird

Wat een superleuk plekje is dit 🙂 Erg lieve staff, de escape room was ook heel leuk, we hebben nog lang op het terrasje nagenoten en komen zeker nog eens terug.