ARRANGEMENT

Bourgondisch Buffet Arrangement

€ 44,95 p.p.

Te boeken vanaf 20 personen (Maandag t/m zondag)

Op zoek naar een leuk uitje met familie, vrienden of collega’s? Kom dan naar The Temple Challenge en ga de uitdaging aan! !

Na het bezoeken van The Temple Challenge kun je bij ons gezellige café genieten van een heerlijk Bourgondisch buffet. Altijd lekker en gezellig, dineren met zijn allen. Wij zorgen voor overheerlijke malse kippendijen in tuinkruidensaus, varkenshaas in champignon roomsaus, diverse rauwkost, gemengde groenten, aardappelgratin en brood met huisgemaakte kruidenboter. U hoeft alleen voor de gezelligheid te zorgen! 

Met speciale wensen zoals halal vlees, vegetarische wensen of andere specifieke dieet wensen houden we uiteraard graag rekening, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Het arrangement is te boeken vanaf 20 personen.

Reservering aanvragen

Gaan jullie de uitdaging aan?

Met Collega’s

Maak indruk op je collega’s

Met Vrienden

Daag je vrienden uit!

Met Famillie

Plezier voor alle leeftijden

Google Reviews

Fin de Engel

Geweldige ervaring, service is uitstekend, er is speciaal voor ons een ijskoffie gemaakt die niet eens op het menu stond. Personeel is super vriendelijk en gastvrij. De temple challenge is erg uitdagend en zeker voor herhaling vatbaar. Echt een aanrader!

Kaj Fisher

Super leuke plek. Erg lieve mensen in de bediening en lekker eten. We hebben ook de escape room gedaan en dat was super tof. Leuke spelletjes, waarbij samenwerking DE manier was. Zeker een aanrader

Tom Moons

Top teamuitje! Alle kamers zijn meer dan uitdagend genoeg om het interessant te maken voor een hele groep!

Julian Bird

Wat een superleuk plekje is dit 🙂 Erg lieve staff, de escape room was ook heel leuk, we hebben nog lang op het terrasje nagenoten en komen zeker nog eens terug.